Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Inhoud van de training

In de training Persoonlijk Meesterschap hebben we kennis gemaakt met de 7 eigenschappen van effectief leiderschap. Effectief leiderschap draait om je werk en je leven zo efficiënt en effectief mogelijk vorm te geven. De 7 eigenschappen hebben je tools gegeven om vanuit onafhankelijkheid synergetisch te kunnen samenwerken. De 8e eigenschap gaat verder en Stephen Covey nodigt ons uit om dieper te gaan en onze unieke stem te ontdekken en te creëren om vervolgens te leren hoe we anderen kunnen inspireren dat ook te doen. We gaan aan de slag met het paradigma van de complete mens, onze menselijke intelligenties en hoe we onze unieke gaven kunnen ontwikkelen en gebruiken bij onze verantwoordelijkheid als inspirerend leider binnen ons werk of privéleven.

Resultaat van de training

Als deelnemer krijg je inzicht in je eigen potentieel en hoe je dat maximaal kunt inzetten om anderen te inspireren. Je ontdekt je unieke kracht en hoe je het verschil in je werk en/of privéleven kan maken. Je wordt je bewust van je diepere kern en passie en hoe je kunt dit gebruiken om een olievlek te zijn voor collega’s, partner of familie. Deze training geeft je inzicht, energie en inspiratie zowel voor jezelf als na de training voor anderen.

Gekoppelde trainingen

Persoonlijk meesterschap verdieping - 14/05/2020
Persoonlijk meesterschap - 06/07/2020


Dit vonden zij van de training

De training ‘De 8e: creëer en inspireer’ is voor mij een bijzondere, inspirerende en interessante training geweest; wat mij betreft echt een investering in jezelf! De training zet aan tot nadenken en brengt je terug naar je gevoel. Een absolute aanrader!

Gedragswetenschapper Bergse Bos

Door wie word jij getraind?

Inschrijven voor deze training

Downloads

flyer

Praktische informatie

Tijdsinvestering 1 dag
Trainingsdata 08/05/2020 09:30 - 16:30
Groepsgrootte 12 deelnemers
Prijs 180,00 ex BTW incl lesmateriaal
Accreditatiepunten 6 Registerplein

Locatie

De Horst
Cornelis Geellaan 2b
Alphen a/d Rijn, 2406 JG Nederland
Telefoon:
0172 448800