Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Inhoud

Tijdens de training ga je ervaren hoe het is om met  FACET-zicht naar een systeem te kijken. Maar alleen anders kijken is niet voldoende! Door gerichte opdrachten ervaar je wat van jou als professional wordt gevraagd bij het FACET-zicht en oefen je hoe je op verschillende nieuwe manieren kunt handelen. De ervaring die je in de training opdoet is een meerwaarde voor jouw manier van systeemgericht werken in de praktijk. Naast het invulling geven aan ouderparticipatie kijk je in deze training naar verschillende systemische perspectieven, parallelprocessen, besteed je aandacht aan het vernieuwende kruispuntdenken en aan de logsiche niveaus van Bateson.

Doel en verwachte resultaten

Na deze training ben je beter in staat om op verschillende manieren naar een jeugdige en zijn systeem te kijken en hiernaar te handelen. Je zet bewust bepaalde interventies in vanuit eigen regie.

  • Je bent nog beter in staat om op verschillende manieren naar een jeugdige en zijn systeem te kijken en hiernaar te handelen.
  • Je zet bewust bepaalde interventies in vanuit eigen regie.
  • Je weet dat je als professional je ziens- en handelswijze kunt beïnvloeden door het gekozen perspectief waarmee je naar de jeugdige en zijn systeem kijkt.
  • Je bent in staat om binnen het systeem van de jeugdige te zoeken naar bepaalde verwachtingen die ten grondslag liggen aan het systeem om vervolgens een passende leeromgeving te creëren die aansluit bij de jeugdige en zijn systeem.

Door wie word jij getraind?

Inschrijven voor deze training

Downloads

flyer

Praktische informatie

Tijdsinvestering 2 dagen + 16 uur zelfstudie
Trainingsdata 12/12/2017 09:30 - 16:30
19/12/2017 09:30 - 16:30
Groepsgrootte 8-16 deelnemers
Prijs 330,00 ex BTW incl lesmateriaal
Accreditatiepunten 6,25 Registerplein en SKJ & 17 RU Registerleraar

Locatie

Conferentieruimte Rotterdam
Mozartlaan 150
Rotterdam, 3055 KM Nederland
Telefoon:
010 2854729