Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Inhoud

Tijdens de training ga je ontdekken welke behoeftes er liggen achter de ontwikkeltaken van de ouders. Je gaat ervaren welke rol jij hebt en hoe jouw systeem-FACETTEN daarin een aandeel hebben. Want alleen anders kijken is niet voldoende! Door gerichte opdrachten ervaar je wat van jou als professional wordt gevraagd bij het FACET-zicht en oefen je hoe je op verschillende nieuwe manieren kunt handelen. De ervaring die je in de training hebt opgedaan is een meerwaarde voor jouw manier van systeemgericht werken in de praktijk en daar breng je verdieping op aan. In de training gaan we onder andere verder met het vernieuwende kruispuntdenken en de logsiche niveaus van Bateson.

Doel en verwachte resultaten

Na deze training ben je beter in staat om op verschillende manieren te kijken naar jouw handelen en dat van jouw professionele systeem binnen de praktijk. Je zet bewust bepaalde interventies in vanuit eigen regie.

  • Je bent nog beter in staat om op verschillende manieren naar een jeugdige en zijn systeem te kijken en hiernaar te handelen.
  • Je hebt inzicht in de behoeftes achter de ontwikkeltaken van de ouder.
  • Je zet bewust bepaalde interventies in vanuit eigen regie.
  • Je weet dat je als (team)professional je ziens- en handelswijze kunt beïnvloeden door het gekozen systemische perspectief waarmee je naar de jeugdige en zijn systeem kijkt. Hiermee vertaal je theoretische systemische achtergronden naar de praktijk.
  • Je bent in staat om binnen het systeem van de jeugdige te zoeken naar bepaalde verwachtingen die ten grondslag liggen aan het systeem om vervolgens een passende leeromgeving te creëren die aansluit bij de jeugdige en zijn systeem.

Gekoppelde trainingen

Systeem in zicht! - 23/06/2020


Door wie word jij getraind?

Inschrijven voor deze training

Downloads

Flyer

Praktische informatie

Tijdsinvestering 1 dag + 16 uur zelfstudie
Trainingsdata 16/05/2019 09:30 - 16:30
Groepsgrootte 8-16 deelnemers
Prijs 180,00 ex BTW incl lesmateriaal
Accreditatiepunten -

Locatie

De Horst
Cornelis Geellaan 2b
Alphen a/d Rijn, 2406 JG Nederland
Telefoon:
0172 448800