Laden Evenementen

Duurzaam en creatief blijven samenwerken vraagt in een snel veranderende omgeving en met de hectiek van alle dag speciale aandacht. Aandacht waar je als team eigenlijk weinig tijd voor hebt, maar waar je van weet hoeveel het kan opleveren als je die investering wel met elkaar doet. Hoe fijn is het om kort maar krachtig een boost te krijgen helemaal passend bij waar jullie op het moment mee bezig zijn. Wij staan open voor verassende vragen en laten graag onze expertise en creativiteit ergens op los. Alles is mogelijk als je co-creëert.

Is er behoefte aan verdieping op een bepaald vlak, verbinding onderling of met anderen? Denk eens aan een ‘ontwikkelings-boost’.

Zijn jullie ontevreden over de samenwerking of is er behoefte aan doorontwikkeling? Dan voelt een ‘verander-boost’ als een goed middel.

Zijn jullie opzoek naar praktische handvatten die direct toepasbaar zijn? Al eens een ‘praktijk-boost’ toegepast?

Willen jullie projecten van de grond trekken en implementeren? Kan een ‘innovatie-boost’ iets zijn?

Willen jullie gewoon met elkaar een aantal intervisie-vormen uitproberen? Ja, een ‘reflectie-boost’!

 

Inhoud

Door onze ruime ervaring en kennis hebben wij een grote vijver waaruit wij de inhoud vissen. De daadwerkelijke inhoud komt voort uit jullie vraag. Van deelnemers krijgen wij terug dat onze inhoud veelal vernieuwd, prikkelend, inspirerend en net wat anders is.

 

Doel en verwachte resultaten

Jullie doel wordt ons doel; 1+1=3

 

Werkwijze

Neem vrijblijvend contact op met de Horizon Academie voor een afspraak. Wij zijn benieuwd naar jullie vraag en gaan samen met jullie aan de slag om precies deze dag, dagen of een dagdeel te vormen die jullie nodig hebben.

Door wie word jij getraind?

Inschrijven voor deze training

Praktische informatie

Tijdsinvestering -
Trainingsdata
Groepsgrootte -
Prijs op aanvraag
Accreditatiepunten -